Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντώνης Παπαντωνίου, Χειρούργος Οφθαλμίατρος, κοντά σε κάθε σας ανάγκη

Για Ραντεβού

210 483 5042 - 6944 414777

Ιατρείο Πειραιάς

Αγ.Ελευθερίου 46 - Καμίνια

Στείλτε μας μήνυμα

Ωρες γραφείου

9:30-12:30 και 5-8:30 μ.μ.

Συμπτώματα

Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται κουρασμένα και αφαιρούν τη ζωντάνια του προσώπου σας.

Είναι ένα από τα συχνότερα συμπτώματα που κάνουν τον ασθενή να επισκεφθεί τον οφθαλμίατρο. Έχει μεγάλη σημασία ο γιατρός να πάρει ένα λεπτομερές ιστορικό του ασθενή.

Η κούραση και ο πόνος των ματιών είναι μια από τις συχνότερες αιτίες πονοκεφάλων. Υπάρχουν διάφορες παθήσεις των ματιών που μπορούν να προκαλούν χρόνιους και επαναλαμβανόμενους πονοκέφαλους.

Τα μάτια μπορεί να είναι από τις συχνότερες αιτίες πονοκεφάλων. Υπάρχουν διάφορες παθήσεις των ματιών που μπορούν να προκαλούν χρόνιους και επαναλαμβανόμενους πονοκέφαλους. 

Ένα από τα πλέον κοινά συμπτώματα που τρομάζει τον ασθενή και τον αναγκάζει να ζητήσει τη βοήθεια του οφθαλμίατρου.

Είναι ένα πολύ ενοχλητικό σύμπτωμα όπου ο ασθενής βλέπει τα αντικείμενα διπλά. Μπορεί να συνοδεύεται από ζάλη ή πονοκέφαλο. Πολλές φορές ο ασθενής δυσκολεύεται και να περπατήσει.

Ένα από τα πιο συχνά ενοχλήματα που αναφέρουν οι ασθενείς που επισκέπτονται τον οφθαλμίατρο είναι τα "μυγάκια" που βλέπουν. Αυτά είναι εξιδρώματα του υαλώδους.

Το σύμπτωμα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πάρα πολλές αιτίες που μπορεί να είναι αντικείμενο έρευνας πολλών ειδικοτήτων της ιατρικής όπως της οφθαλμολογίας, της νευρολογίας, της παθολογίας κ.α.

design by N3T