Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντώνης Παπαντωνίου, Χειρούργος Οφθαλμίατρος, κοντά σε κάθε σας ανάγκη

Για Ραντεβού

210 483 5042 - 6944 414777

Ιατρείο Πειραιάς

Αγ.Ελευθερίου 46 - Καμίνια

Στείλτε μας μήνυμα

Ωρες γραφείου

9:30-12:30 και 5-8:30 μ.μ.

Γιατί να μας επιλέξετε

To oφθαλμολογικό ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο. Διαθέτει οφθαλμολογική μονάδα με σχισμοειδή λυχνία και λυχνία Javal.Επίσης διαθέτει  non contact τονόμετρο για ανώδυνη μέτρηση πίεσης, ρεφρακτόμετρο και αυτόματο φορόπτερο για ταχεία και ακριβή μέτρηση διαθλαστικών ανωμαλιών, ρετινόμετρο για προεγχειρητική πρόβλεψη οπτικής οξύτητας στην εγχείρηση καταρράκτη, οπτικά πεδία για διάγνωση βλαβών του οπτικού νεύρου καθώς και όλα τα μικροεργαλεία που συμπληρώνουν τον εξοπλισμό ενός οφθαλμιατρείου(απλό τονόμετρο, άμεσο και έμμεσο οφθαλμοσκόπιο κ.λ.π.).

Ακόμα στο ιατρείο υπάρχει η δυνατότητα μικροεπεμβάσεων σε ειδική αίθουσα όπου υπάρχουν  πλήρη σετ μικροχειρουργικής καθώς επίσης και κλίβανος αποστείρωσης τελευταίου τύπου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι για τον έλεγχο και των πλέον δύσκολων περιστατικών το ιατρείο είναι συνδεδεμένο με τα πλέον ειδικά κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα οποία μπορεί να γίνει άμεση παραπομπή για αντιμετώπισή τους.

Το ιατρείο έχει εμβαδόν 105 τ.μ., διαθέτει δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και πλήρη γραμματειακή υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι τιμές των ιατρικών υπηρεσιών είναι τέτοιες ώστε να μπορούν άνετα να έρχονται όλα τα κοινωνικά στρώματα σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και να μπορούν να λύσουν το πρόβλημα που τους απασχολεί χωρίς να σκεφθούν τον οικονομικό παράγοντα.

Βασική αρχή και προτεραιότητα του ιατρείου είναι ο ασθενής και όχι το κέρδος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ο κύριος λόγος για να μας επιλέξετε είναι όλα τα παραπάνω.

Επιπλέον το ιατρείο είναι κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες(Εθνική οδός, Πειραιώς, Θηβών, Παραλιακή).Μπορείτε επίσης να έρθετε από Αθήνα με λεωφορείο μέσω της οδού Πειραιώς(049), με ηλεκτρικό ή τραμ(Φάληρο) και με το τρόλλευ 16,Πειραιάς-Ρέντης(στάση Ψυγεία). 

design by N3T